| Форум мам Украины |
![]() |
Форум приглашает модераторов |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ми допоможемо Вам здійснити захоплюючу віртуальну подорож по інтернет-магазинах Англії та повернутися з реальними покупками! [Ссылки доступны после регистрации. ] Орієнтовний графік прийому замовлень: [Ссылки доступны после регистрации. ] - понеділок [Ссылки доступны после регистрации. ] - вівторок (коефіцієнт 15) [Ссылки доступны после регистрации. ] - середа [Ссылки доступны после регистрации. ] - четвер (фрі) ? - п'ятниця [Ссылки доступны после регистрации. ], [Ссылки доступны после регистрации. ] - щодня Якщо Вас цікавлять замовлення з інших магазинів, запитуйте, включимо їх до графіка або замовимо індивідуально. Умови: Ціна на сайті (фунти)*коефіцієнт 18 (грн) Доставка по Англії: ділиться між учасниками замовлення і становить, як правило, 5-10 грн. Якщо є можливість (передбачено магазином) - збираємо на безкоштовну доставку (фрі делівері-free delivery, free shipping). Про безкоштовну доставку повідомляємо в анонсах покупок. Терміни доставки: здійснюється протягом 2-4 тижнів в Івано-Франківськ, далі ми відправляємо [Ссылки доступны после регистрации. ]у ваше місто, можна навіть "до дверей". Орієнтовна вартість доставки посилки вагою до 2 кг (3-6 речей) - 12 грн, до 5 кг - 15 грн. Універмаги [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] Магазини для модниць і не тільки: [Ссылки доступны после регистрации. ] - коефіцієнт 15![Ссылки доступны после регистрации. ] - коефіцієнт 16! [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] Дитячий Одяг [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] Спортивний магазини [Ссылки доступны после регистрации. ]Взуття [Ссылки доступны после регистрации. ][Ссылки доступны после регистрации. ] [Ссылки доступны после регистрации. ] Після отримання замовлення ми відправляємо Вам ссилку на рахунок на Вашу електронну адресу. З новими клієнтами працюємо по 50% передоплаті. Як оплатити замовлення: Оплата здійснюється на карти VAB або ПриватБанку (реквізити в рахунках). Після оплати не полінуйтеся повідомити нас через [Ссылки доступны после регистрации. ] (часто бувають одинакові суми протягом дня і доводиться розшукувати їх "власників").[Ссылки доступны после регистрации. ] Важливо!
моб.: 099-560-56-56 097-087-087-3 Skype: tanuxa834 Усі запитання та незрозумілі моменти з'ясовуємо в цій темі. Хвалимося покупками, викладаємо фото обновок також тут. Последний раз редактировалось shopogolik; 01.12.2011 в 23:45. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
А какие вы даете гарантии того, что товар будет мне доставлен после заказа и предоплаты?
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Я покупкою товарів в Англії займаюся і на інших сайтах, але через умови цього форуму ссилку вам кинути інших форумів не можу.
Ви оплачуєте товар, після того як я вам скидаю підтвердження , що воно замовилося, а це означає, що перше я його оплачую, а вже потім ви мені платите, тому смислу немає вас кидати. Тим більше в вас будуть мої реквізити карточки по яких мене можна спокійно знайти. Якщо хочете подзвоніт мені і я вам детальніше розясню |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Дывчата сьогодны роблю Асду, там дуже багато класного ы не дорогого дитячого одягу
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Apel'sinka,
на самом деле, посреднику нет абсолютно никакого смвсла "кидать" покупателя. Потому что интернет тесен - а репутация не так легко завоевывается ![]() Эх, шо ж я темку то поздно увидела - уже затариласьв Америке )). Автор, вы не пропадайте только с форума - я со следующего месяца планирую как раз что-то типа джорджа или некста присматривать
"А не пойти бы мне поспать?" - подумала я. - "А не пойти!" - ответил интернет Для просмотра ссылок или изображений в подписях, у Вас должно быть не менее 0 сообщение(ий). Сейчас у Вас 0 сообщение(ий). Для просмотра ссылок или изображений в подписях, у Вас должно быть не менее 0 сообщение(ий). Сейчас у Вас 0 сообщение(ий). |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Дякую вам за підтримку,
Це правда, смислу кидати немає ніякого, тому що це мені зразу спортить репутацію, адже я цим займаюся і на іншихфорумах |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Дівчата, хотіла скласта графік на цей тиждень, але не можу темку редагувати.
Що це таке? це треба модераторам писати? |
|
|
|
|
![]() |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|