Форум мам Украины |
|
![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
|
![]()
Добрий вечір, форумчани та форумчанки. Наша сім'я часто їздить у Карпати на лікування мінеральною водичкою, аренда житла обходиться доволі багато, ми порахували, що купити квартиру або дім вийде дешевше. Може знаєте компанії які працюють по цьому регіону?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
|
![]()
На мою думку все ж таки треба визначитися з містом чи містом де хотілося б далі жити, мені наприклад дуже подобається Львів, я в це місто просто закохалася, коли в минулому році з подругою їздили на тиждень.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
|
![]()
Я теж так думаю, що спочатку труба було б остаточно вирішити - Львів чи Івано-Франківськ, але вони і туди і туди хочуть, мені здається що це питання вирішиться тоді коли вони знайдуть прийнятне житло.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
|
![]()
Можу підкинути варіант - купівля квартири у новобудові, по-перше квартира без історії, тобто комунально і документально чиста, а по-друге капітальний ремонт не доведеться робити. Ми зверталися до БК Вертикаль, коли шукали житло у Івано-Франківську. Хай подивляться може це те що вони шукали - https://vertykal.ua/projects/lystopad/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
житло |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Відпочинок сім'єю в Карпатах | oklviv | Отдых (туризм) | 92 | 26.03.2020 13:44 |
Житло | Актриса. | Мамки форум - общалка | 1 | 07.12.2019 12:53 |
Супер отдых на зимних каникулах в Карпатах | Анна1980 | Отдых (туризм) | 19 | 08.06.2018 17:10 |
Коттедж в Карпатах | nvoznnaa | Отдых (туризм) | 4 | 14.12.2017 19:03 |