Форум мам Украины |
|
![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
|
![]()
Останнім часом я дуже часто стикаюся з відправкою посилок дівчаткам в інші міста. І виходить дуже прикро, коли в повідомленнях забувають вказувати індекс свого міста. Чи не підкажете, де по швидкому можна дізнатися індекс того чи іншого населенного пункту?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
|
![]()
Идете на почту, говорите полностью весь адрес и вам его отправляют. Индекс они сами вписывают. Я никогда не заморачиваюсь подобным вопросом.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
|
![]()
Я повністю згодна з попереднім коментатором. На пошті дійсно вам допоможуть відправити будь-яку посилку, навіть не знаючи індексу. Хоча, якщо запаковувати і оформляти посилку вдома, то індекс потрібно вказувати відразу. У таких випадках можна спробувати пошукати поштовий індекс через інтернет по конкретному місту. До речі, індекс можна спробувати визначати тут https://index-ua.com/ Подивіться, можливо ця інформація і стане в нагоді.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
|
![]()
Я отправляю посылки часто, но только по Новой Почте. Никогда там не спрашивали индекс. Я думала, что его вообще уже отменили...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |
|
![]() Цитата:
.................................................. Добавлено через 1 минуту В новой почте приходилось только получать посылки, думаю их программа сама подбирает индекс и все остальное во время ввода данных клиента
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Очки репутации: 391
Получено "спасибо": 1
Рейтинг мнений:
9
Детки: Люблю свою семью
|
![]()
Эти индексы как по мне пережиток прошлого уже....
С нынешними технологиями геолокаций и карт со спутниками, и тд. .....сейчас бы номерами регионы называть..... |
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
індекс |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Доставка посилок, запчастин, товарів з Польщі | slavat | Услуги для мам и детей | 1 | 10.05.2017 19:00 |