Форум мам Украины |
|
![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
|
![]()
Привет всем. Я третий год мать, уже немного устала сидеть дома и заниматься ребенком. Так сказать хочу начать заниматься собой тоже.
Поэтому планирую пойти в тренажерный зал, а так же на курсы иностранных. У меня зал рядом с домом, а вот курсы изучения языков я даже и не знаю какие выбрать. Посоветуйте какие то нормальные, что бы преподаватели были хорошие, которые толково объясняют и от них будет результат по окончанию. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
|
![]()
Вітаю! Дорогі мамочки, можна подавати до суду на збільшення розміру аліментів.
Особливо це стосується тих мам, які отримують аліменти в розмірі меншому 1000 грн. Також в кого ще не має рішення суду про стягнення аліментів і при цьому батько недобросовісно виконує свої обов ‘язки по утриманню дитини рекомендую якнайшвидше звернутися до юриста і подати документи до суду для отримання такого рішення. Маю значний досвід в сімейних справах. В юриспруденції, більше 9-ти років. Допомагаю мамам з усієї України стягувати аліменти на утримання дітей. При наявності у Вас електронної пошти всі документи для звернення до суду можуть бути підготовлені в режимі онлайн. Якщо є запитання - телефонуйте, безкоштовну консультацію можна отримати за цим номером: 38(098)986-75-58 Володимир. Ви можете звернутися до мене чи до іншого юриста, вибір за Вами. Проте хочу відмітити, що аліменти присуджуються з дня подачі позовної заяви до суду. Також у випадку відсутності рішення про стягнення аліментів Ви позбавляєтесь інструментів впливу, зі сторони держави, на батька, який спочатку надавав кошти на дитину, в добровільному порядку, а потім по якійсь причині припинив матеріально допомагати дитині. Захистіть себе та Вашу дитину – телефонуйте для отримання безкоштовної консультації - 38(098)986-75-58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
|
![]()
попробуйте пойти на танцы какие то экзотические .. танго , или пол денс , мне понравилось )) можно еще рисованием заняться если есть к этому талант ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
|
![]()
drizhka0000, я год назад тоже решил научиться английскому и не знал куда пойти, отсюда нашел три места по изучению английского, сходил на пробное занятие и понравились только одни.
Начал учить второй язык еще. Мне нравится, тем более у меня работа с этим связана, очень мне помогло. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
курсы языков, спорт |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Суррогатная мама | renclod | Планирование беременности (подготовка к беременности) | 301 | 20.01.2021 23:23 |
Мама в спортзале | All0chka | Здоровье, красота и спорт | 17 | 06.02.2020 18:11 |
Чем заняться в декрете, чтобы заработать? | inna781 | Дом - родной дом | 5 | 26.07.2019 12:06 |
Мама! Во сне я ходил! | mega-help | Мамки форум - общалка | 0 | 05.12.2014 11:15 |
мама | Miranda1979 | Другие объявления | 0 | 02.11.2012 11:00 |