Форум мам Украины |
|
![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
|
![]()
Порадьте какао! Дочка постійно просить зварити їй будинку какао. Раніше не любила, а недавно в гостях спробувала, і їй сподобалося. Купила в супермаркеті пачку, але воно якось не дуже
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
|
![]()
Купувала фірми Рошен, гарне какао. Але це саме те, що потрібно варити, чи не розчинна. Розчинне воно взагалі не смачно, але моя дочка Несквик любить, але мені не подобається.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
|
![]()
Я розчинне какао дуже люблю – фірми Caotina, але воно коштує ой як не дешево. Цей Несквик і поруч не стоял, спробуйте, я впевнена, що вам сподобаєтся.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
|
![]()
Я часто купую какао, дя випічки і для напоїв. Купую ось тут https://tortino.com.ua/product-categ...hokolad-kakao/ , у них є какао для випічки і ганаша, а є саме для напоїв, дуже вкусній, з таким м'яким шоколадним смаком, раджу спробувати. А же я них беру шоколад, и роблю гарячий шоколад, дууже смачно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
какао |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Добрий день. Потрібна розумна порада в покупці планшета | flatogo | Нужен совет, поддержка?... | 8 | 24.09.2019 10:27 |
Потрібна порада | Лазарева Софья | Мамки форум - общалка | 3 | 13.01.2019 00:21 |