Де в Івано-франковск.можно виготовити візитки для організації? Щоб були якісні, акуратні і ТАКІ, ЯКІ нам потрібні?
У «Дюну» я зверталася. Вислала туди свій макет, який зробила сама, щоб пояснити ЩО ми хочемо отримати. Макет мій отримали, але сказали: «Можна взагалі нічого не міняти. Дану візитку ми можемо роздрукувати тільки просто в кольорі ».
Роздрукувати візитки в кольоровому варіанті я і сама можу, але мені потрібно, щоб назва фірми було виконано в золоті !!! Це було головне побажання. І вартість такої візитки за штуку вони мені теж оголосили.
Ми готові заплатити за їх виготовлення. АЛЕ! Нам потрібна візитка, яку ми хочемо побачити на виході, а не просто роздруковану в кольорі на картоні ....
Навіщо б я тоді зверталася до професіоналів, якщо ПРОСТО роздрукувати я її можу, не виходячи з дому ???
Цікавить не просто ДЕ можна роздрукувати, а думка саме тих, хто звертався в інші фірми для друку. Можливо, хтось друкував візитки. Щоб був якісний, відповідальний, професійний підхід!
Ми ж не відмовляємося платити. Ми платимо. Але і чекаємо у відповідь якісну роботу професіоналів, а не просто фразу: "Дану візитку ми можемо роздрукувати тільки просто в кольорі" ...
На Авангарді в магазині тканини відділ є, дізнайся там. Ми правда прості кольорові візитки там замовляли. Але дізнайся може і по твоїм вимогам зможуть зробити.
Надрукувати візитки можна в будь-якій друкарні. Ми замовляли візитки в Івано-Франківську в друкарні удалено, дизайнери самі розробили нам макет з урахуванням всіх наших "бажань" і відправили до друку, все зроблено було дуже швидко і якісно.