Форум мам Украины |
|
![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
|
![]()
Господи, ну что все в эти кредиты вляпываются???(( Вот мама звонит в слезах, говорит брат взял 3000 грн в каком-то кредит плюс. я вообще впервые слышу это название. Что за шарага? Если кто-то реально сталкивался или знакомые, пожалуйста, отпишитесь. переживаем теперь, сколько ж возвращать придется сверху?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) | |
|
![]() Цитата:
Я вот полазила на фин сайтах и даже нашла вам калькулятор https://maanimo.com/microcredit/creditplus . можете прикинуть какие будут проценты. А вообще, брат взял, брат пусть и отдувается, чего вам нервничать с мамой???? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
|
![]()
пусть то пусть. только мама сильно из-за него теперь нервничает... а я за маму переживаю больше. бегает теперь ищет где одолжить, чтобы отдать. боются ркедитов
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
|
![]()
Вітаю! Дорогі мамочки, можна подавати до суду на збільшення розміру аліментів.
Особливо це стосується тих мам, які отримують аліменти в розмірі меншому 1000 грн. Також в кого ще не має рішення суду про стягнення аліментів і при цьому батько недобросовісно виконує свої обов ‘язки по утриманню дитини рекомендую якнайшвидше звернутися до юриста і подати документи до суду для отримання такого рішення. Маю значний досвід в сімейних справах. В юриспруденції, більше 9-ти років. Допомагаю мамам з усієї України стягувати аліменти на утримання дітей. При наявності у Вас електронної пошти всі документи для звернення до суду можуть бути підготовлені в режимі онлайн. Якщо є запитання - телефонуйте, безкоштовну консультацію можна отримати за цим номером: 38(098)986-75-58 Володимир. Ви можете звернутися до мене чи до іншого юриста, вибір за Вами. Проте хочу відмітити, що аліменти присуджуються з дня подачі позовної заяви до суду. Також у випадку відсутності рішення про стягнення аліментів Ви позбавляєтесь інструментів впливу, зі сторони держави, на батька, який спочатку надавав кошти на дитину, в добровільному порядку, а потім по якійсь причині припинив матеріально допомагати дитині. Захистіть себе та Вашу дитину – телефонуйте для отримання безкоштовної консультації - 38(098)986-75-58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
|
![]()
Нужно просто в проверенных организациях брать кредиты. Мы тут берем всегда https://nakartu.com.ua Никогда не возникало никаких проблем, четко по графику отдаем и проблем нет с погашением. Советую вам в следующий раз выбирать финансовую организацию более углубленно, читать отзывы.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
|
![]()
Господи, ну что все в эти кредиты вляпываются???(( Вот мама звонит в слезах, говорит брат взял 3000 грн в каком-то кредит плюс. я вообще впервые слышу это название. Что за шарага? Если кто-то реально сталкивался или знакомые, пожалуйста, отпишитесь. переживаем теперь, сколько ж возвращать придется сверху?
Такой уж наш менталитет |
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
брат кредит |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|